Dvoukřídlá garážová vrata od SPEDOSU

Pokud máte garáž, nezbytností jsou garážová vrata. Přece nebudete riskovat odcizení nebo poškození automobilu. Kromě bezpečnosti splňují také komfortní nebo designovou funkci. Moderní garážová vrata není problém doladit s okolním duchem, zejména díky širokému sortimentu tvarů, vzorů a barev. Pro mnoho lidí by mohl být výběr vhodných vrat složitý, proto jsme se rozhodl jej shrnout do tohoto "průvodce" výběrem vrat.

Číst dál...

Swim Spa XL či XXL? Raději kanadskou Hydropool!

Zvažovali jste někdy nad vlastním bazénem? Proč ne, díky snižování cen se stávají daleko dostupnější než před několika lety. Zkráceně řečeno, nepotřebujete mít na bankovním účtu několik miliónů korun nebo eur, abyste zaplatili veškerý provoz. Mnoho lidí má dilema, bazén nebo vířivka? To je zcela na vás, ale zapomínáte na kombinaci obou věcí, tedy swim SPA. Pojďme se podívat na toto unikátní řešení.

Číst dál...

Dobeš Kovovýroba, spása pro Váš plot

Koukáte na svůj plot a je Vám k pláči? Tak neváhejte a dejte ho dohromady, ať není pro ostudu sousedům. Správí to pouze nové pletivo nebo to bude chtít od základu včetně zabetonování nových sloupků? To už nechám na Vás, jen poradím, kde potřebné komponenty nakoupit.

pletivo 80 cm

Číst dál...

Co zkusit třeba sklo?

Jste majitelem například administrativní budovy? Rozhodl jste se, že dáte budově novou fazónu? Slibujete si od toho větší zájem potencionálních nájemcům? Není problém, jen máte několik možností, jak to provést, rozhodujícím faktorem je jenom výše vašeho úvěru nebo tloušťka vaší peněženky.

skleněné fasády cena

Číst dál...

Rekonstrukce komínů Zlín

Zjistili jste, že po zimě je Váš komín jedna prasklina vedle druhé vlivem silných mrazů? Tím pádem neplní standardní funkci a v případě nějaké mimořádné události by zajisté kominík nebo pojišťovna vyhodnotila stav za nevyhovující a Vám by krátila pojistné plnění.

komíny zlín

Číst dál...