Krby

Stále častěji se v moderních domácnostech objevují krby, které slibují nejen vysokou kvalitu, ale také moderní design. Krb si můžete nechat nainstalovat do jakékoliv místnosti, například do obývacího pokoje, na chodbu, ale také do společenské místnosti. Krb produkuje teplo, které se postupně šíří všemi místnostmi, a tak má nejen estetickou, ale i praktickou funkci.Ušetří spoustu peněz za vytápění.

Číst dál

Realizace interiérů

Rádi prohlížíte časopisy, kde jsou byty s útulným interiérem? Chcete mít také moderní byt, do kterého se nemusíte stydět pozvat své kamarády a příbuzné? Objednejte si designéry a odborníky, kteří nabízí realizace interiérů. Můžete si nechat udělat nábytek na míru, stavební práce a také celou řadu bytových doplňků, které je nezbytné sladit s celkovým vzhledem interiéru.

Číst dál

Sádrové profily

Při rekonstrukci svého domu či bytu byste neměli zapomínat na celou řadu detailů, mezi nimiž jsou i sádrové profily. Jedná se o prvky, které interiéru mohou dodat neodolatelný design. Profily jsou detail, které přidávají nemovitosti na originalitě a elegantnosti. Dnes si můžete vybrat z pestré škály sádrových profilů, nabízí se vám profily hladké, zdobené, kryty osvětlení, rozety, dekorace a v neposlední řadě konzoly.

Číst dál

Štěpkovače HITL

Přemýšlíte, jak se rychle a snadno zbavit zahradního odpadu? K takovým účelům slouží štěpkovač, který je určen k drcení větví menšího průměru. Štěpkovače jsou schopny rozdrtit dřevní odpad na 1 až 3 centimetrové kousky, které pak můžete použít k topení. Nejen, že se tedy díky tohoto přístroje zbavíte zahradního odpadu, ale zároveň si vytvoříte malé kousky pro topení, které pak můžete dávat do krbu.

Číst dál

Dětská hřiště Zlín

Počítač, televize, PlayStation – dnes asi nejoblíbenější hračky dětí. Spousta rodičů ale nerada vidí, že jejich ratolest tráví čas, zejména v létě, doma. Jestliže patříte do skupiny těchto rodičů i vy, můžete pro své dítě udělat maximum tím, že mu poskytnete ráj pro hraní přímo na zahradě. Nabízí se vám dětská hřiště Zlín, která každé dítě zvedne ze židle a která odpoutají jejich pozornost od počítačů. Jestliže totiž nemáte čas chodit s dětmi na veřejné hřiště, které je navíc příliš daleko od vašeho domu, pak lepší řešení nenajdete.

Číst dál