Čtyřkolky pro ty nejmenší

Jste-li vyznavatelem rychlých motocyklů, tak je velmi pravděpodobné, že k tomu povede i své děti a nedá Vám to ani příliš úsilí, protože budou chtít být jako tatínci. Dítě Vám roste a nejednou je ve věku, kdy si může udělat řidičský průkaz na motorku nebo čtyřkolku. Nejlepší by však bylo, kdybyste mu pořídili jen tu čtyřkolku do začátku.

Číst dál...

Marketingová zbraň jménem SEO

SEO bychom si mohli představit jako soubor metod, které vám pomohou zlepšit viditelnost v internetových vyhledávačích. Za pomocí těchto metod se váš web nebo stránka začne zobrazovat ve výsledcích lépe a častěji. A člověka, který se tím zabývá bychom mohli nazývat seo specialista.

Číst dál...

Astra modely, cesta k vysněnému výsledku

Není asi modelář, který by se nesetkal s tím, že výsledek jeho modelování je všelijaký, ale zaručeně není ideální nebo alespoň uspokojivý. Základem perfektního výsledku je nalezení obchodu, který prodává modelářské potřeby, splňující veškeré normy určující prvotřídní kvalitu.

Číst dál...

Kawasaki Ninja 300 od DV Moto Zlín

Jaro je tady! Vyražte na silnice s novým strojem, který se na pár let stane vašim miláčkem, kterého si budete hýčkat, umývat, leštit a mít ho skoro radši, než vašeho partnera. Patříte-li k nadšencům jednostopých silných strojů, neváhejte a utíkejte do prodejny DV Moto Zlín a vyberte si to pravé pro Vás.

 

kawasaki ninja

 

Číst dál...

Motorkáří POZOR! Jaro se blíží.

Pokud pozorně mrknete do kalendáře, zjistíte, že se pomalu přehoupneme přes první polovinu krutého zimního měsíce únoru. Jedno pozitivum na tom je, když opomeneme ty kruté mrazy a všude přítomný sníh.

Číst dál...