Pasivní požární ochrana v podobě protipožárních dveří

Pokud vám není zdraví svých zaměstnanců jedno, zcela jistě by neměly chybět v provozu speciální protipožární automatické dveře, které oddělí prostory a zamezí šíření požáru. Na tyto uzávěry jsou při výrobě kladeny velmi vysoké bezpečnostní požadavky. Pokud sháníte právě tento druh dveří, neváhejte a kontaktujte společnost Spedos, která se pyšní 25 letou tradicí na trhu.

Číst dál...

Hluboké zmrazení potravin prodlouží jejich životnost

Dnešní článek je tady pro všechny, kteří potřebují z různých důvodů průmyslové chladicí boxy. Takovým klasickým důvodem je nutnost skladovat potraviny, buď při výrobě nebo při jiné manipulaci s nimi. Vybudování mrazírenského nebo chladírenského boxu s průmyslovými regály je poněkud nákladnou investicí. Z tohoto důvodu by měla být plánovaná a svěřená do rukou ověřených společností. V opačném případě se celá investice může markantně prodražit.

Číst dál...

Výhody černé stretch fólie

Začneme poněkud volněji, tento článek se zabývá problematikou obalových materiálů, zejména fólií. Toto slovo pochází (latinsky folium = list). Jedná se o velmi tenkou blánu, nejčastěji vyrobenou z kovu nebo plastu. Fólie se užívají k různým účelům, zejména k výrobě nejrůznějších druhů a typů obalových materiálů, například stretch fólií. Není to ovšem jediné použití, můžeme se setkat také se speciálními oděvy.

Číst dál...

Jaké existují druhy vázacích řetězů?

Než se pustíme do detailnějšího rozboru jednotlivých druhů vázacích řetězů chci si ujasnit jednu věc. Ta věc spočívá v na první pohled jednoduché otázce: “Co je to vázací řetěz?”.

Číst dál...

MHI Servis, Váš distributor hydraulických trubek

Hydraulika, to je věda! Víme to už pěkně dlouho a stejně nás občas nestačí překvapovat. Vzpomínáte ještě na hydrauliku nebo hydraulická zařízení? Že ano? Tak se pojďme podívat, jaké existují hydraulické komponenty, konkrétně trubky.

Číst dál...