Pěnový polyetylen = mirelon

Zkusíme si takovou hádanku, která nás povede přímo k zamýšlenému účelu tohoto článku. Hádanka bude zaměřena spíše na zručnější čtenáře, kteří se s tímto materiálem, který se primárně používá pro podklad pod podlahové krytiny setkali. Další indicií je jiný nýzev, který zní pěnový polyetylen. Stále nevíte?

Číst dál...

České vitríny od Forplastu

Vítríny jsou tady již řadu let a jsou uzpůsobeny k tomu, abychom do nich mohli vystavovat různé exponáty (obrazy, sochy,…) v muzeích nebo například (informace, obrázky, hlášení,…) na městech a obcích. Společnost Forplast je českým výrobcem kvalitních vitrín a přesně o tom bude dnešní článek. 

Číst dál...

Prodej kvalitních hliníkových jeklů

Chcete použít hliníkový profil? Chcete jej mít v exteriéru? Víte ja kje ochránit? Nejzákladnějším typem ochrany hliníku je jeho anodizace, tedy eloxování.Často můžeme vidět, že hliník bývá upravován, aby získal ještě lepší vlastnosti, než které má doposud. Takovou upravou může být například eloxování, jinak řečeno anodizace.

jekly prodej

Číst dál...

Hydraulický ventil od Hydrocom

Známe ji všichni. Učili jsme se ji. Využíváme ji každý den. Už víte? Tak ještě jinak. Každého z nás potrápila na základní škole, konkrétně na druhém stupni. Troufám si říct, že to byla taková první věda, samozřejmě po matematice, která budila respekt. Ano, správně, je to fyzika.

 

Číst dál...

Břemenový magnet je velký pomocník

Magnet, slovíčko které přeneseně označuje spoustu věcí, ale podstata vyplývá z toho, že tento předmět, který kolem sebe vytváří magnetické pole. Může mít formu permanentního magnetu nebo elektromagnetu.

Číst dál...