Polykarbonát a jeho využití

Polykarbonát je látka, která spadá mezi polymery (termoplasty). Polykarbonát je plast, který je charakteristický svým snadným zpracováním. Vyrábí se vstřikováním či lisováním za tepla. Tato látka se vyznačuje dobrou tepelnou odolností, odolností proti nárazu a má perfektní optické vlastnosti.

Číst dál...

Fruněk Inox - brúsenie a leštenie nerezových profilov

Poznáte firmu Fruněk Inox zo Zlína? Dominujúcou službou ich portfólia služieb je zákazkové brúsenie a leštenie nerezových profilov . Ako jediné servisné centrum v Českej a Slovenskej republike ponúká svojim klientom brúsenie a leštenie profilov o dĺžke až 6 metrov do šírky 600 milimetrov (jakle, nerezové růrky, pásoviny, guľatiny, výpalky).

Číst dál...

Komunální technika

Používáte komunální techniku ke své práci? Hledáte dodavatele, který vám může nabídnout ucelenou nabídku produktů a služeb? Komunální technika zahrnuje nákladní vozidla, stavební techniku, traktory a další příslušenství, které je nezbytně nutné pro práci v oblasti komunálních služeb. Tato technika je určena pro zemědělce, vinaře, sadaře a také pro stavební firmy.

Číst dál

Kovovýroba Zlín

Hledáte společnost, která nabízí své služby v oblasti kovovýroby? Preferujete firmy ve Zlínském kraji? Kovovýroba Zlín je pod křídly Radka Juříka, který má ve svém portfoliu služeb kusovou zakázkovou výrobu, sériovou výrobu, CNC frézování a vrtání. Stačí dodat výkresy, plány, náčrty či nákresy a brzy se můžete těšit na zhotovené výrobky.
Tato kovovýroba Zlín používá moderní a vysoce kvalitní přístroje, které zajišťují bezpečnou práci. Můžete si nechat vyrobit prakticky cokoliv – od hřídelí, přes čepy, až po písty. Nedílnou součástí každého strojního parku jsou frézy, které nechybí ani této zlínské společnosti. Objednejte si kvalitní služby, se kterými budete nadmíru spokojeni.

CNC kovoobrábění Zlín

Hledáte silného a kvalitního dodavatele pro CNC kovoobrábění Zlín? Společnost KOVO Juřík vám může nabídnout profesionální přístup a kvalitní výsledek své práce. Obrací se na své klienty individuálně, a tak můžete uvést svá přání a požadavky na práci v oblasti kovovýroby a kovoobrábění. O práci se starají profesionální zaměstnanci, kteří se mohou pyšnit bohatými a dlouholetými zkušenostmi ve svém oboru, které prolínají neustále v praxi.

Číst dál