Čínská medicína

Tradice čínské medicíny trvá už více než 5 000 let. Čínská medicína uzdravuje a léčí lidi, hledá a řeší příčiny nemocí a jako jediná medicína se může pyšnit tak bohatou historií. Jedná se o čistě přírodní medicínu, jejíž léčba nevyužívá žádné chemické látky, ale pouze látky, které jsou získány z přírody. Cílem čínské medicíny je hledat a léčit příčiny nemocí, ne pouze jejich následky, jak je tomu u medicíny moderní. V čínské medicíně je tělo člověka vnímáno zcela jinak. Je důležité, aby byla udržena dynamická rovnováha lidského života.

Číst dál

Neplodnost

Stále častěji se odborníci setkávají s neplodností u žen i mužů. S rostoucím věkem se zvyšuje riziko neplodnosti a podle odborníků tento problém nastává zejména u mužů a žen nad 28. věk života. Jestliže však toužíte po vlastních dětech, ale už několik měsíců se bez výsledků snažíte, pak je ideální obrátit se na odborníka, který má s neplodností bohaté zkušenosti. Neplodnost je onemocnění, u něhož se nejprve musí zjistit jeho příčina. Tuto příčinu je nezbytné odstranit a udělat všechny kroky k tomu, abyste mohli zplodit zdravé miminko.

Číst dál

Wellness pobyty Zlín

Relaxaci a příjemné zážitky v samém srdci Bílých Karpat nabízí všem zájemcům Hotel Kopanice. Wellness pobyty Zlín, které povzbudí unavené tělo a zlepší náladu, si mohou návštěvníci v hotelovém relaxačním centru rezervovat celoročně. Vyhledávané wellness pobyty Zlín si klienti volí z pestré nabídky, která zahrnuje například regenerační či relaxační víkend, zážitkové víkendy nebo aktivní víkend pro štíhlou linii.

Číst dál

Léčba migrény

Bolesti hlavy – přesně tak se nejčastěji projevuje migréna, nepříjemné onemocnění, které postihuje až 20 % žen a 6 % mužů. Migréna má spoustu podob a příčin, a tak je nezbytné přistupovat při její léčbě individuálně. Léčba migrény je zahájena až poté, co je odhalena příčina. Problémy mohou být různé – hormonální, cévní, neurologické, alergické a podobně. A tak je nezbytné vždy u pacienta zjistit, co migrénu způsobuje, a pak léčbu zaměřit správným směrem.

Číst dál